Saygı, Sevgi Ve Minnetle...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77. yıl dönümünde çeşitli etkinliklerle anıldı.

Anma töreninde okul korosu Atatürk temalı şarkılar seslendirdi.  Şiirler okundu, günün anlam ve önemini belirten kısa filmler izlendi. Tarsus Okulları Direktörü Sayın Andrew Leathwood, yaptığı konuşmada Atatürk’le ilgili görüşlerini dile getirirken Çanakkale Savaşı’nda  Anzak askerlerinin ailelerine gönderdiği mektubun onun nasıl farklı ve başarılı bir devlet adamı olduğunu gösterdiğini ifade etti. Ayrıca Tarsus SEV öğrenci ve öğretmenleri, açılan anı defterinde bu günle ilgili duygu ve düşüncelerini kaleme aldılar.