Fatih Erdoğan Tarsus SEV’de

Sevilen yazar Fatih Erdoğan’ı okulumuzda misafir ettik. İlk ve ortaokul öğrencilerimizle buluşan yazar mini söyleşiler ve küçük etkinlikler yaptı. ‘’Onu Seviyorum’’ adlı kitabın yazılış hikayesinden, yazarlığa nasıl başladığından bahseden Fatih Bey’in anlattıklarını öğrencilerimiz büyük dikkatle dinledi. Öğrencilerimiz büyük keyif alarak katıldıkları etkinlikte okuma ve yazma becerisi adına önemli bir deneyim daha yaşamış oldular. Bu güzel gün öğrencilerimizin Fatih Erdoğan’a verdikleri küçük hediyeyle sonlandı.