ŞUBAT AYI VELİ ETKİLEŞİM TOPLANTISI AVUKAT TÜLAY SEVGİ CAN’LA ÇOCUK HAKLARI VE YASAL SORUMLULUKLAR KONFERANSI

17.02.2015 Saat 14:30’de Rehberlik servisi ve Okul Aile Birliğimizin işbirliği ile düzenlenen ve Okul aile Birliği Başkanımız Sayın Avukat Tülay Sevgi Can’ın konuk konuşmacı olarak katıldığı şubat ayı veli etkileşim toplantımızda Tülay hanım, sosyal düzen içerisinde çocuklarımızın sahip olduğu kanuni haklar ve ailenin ve çocukların yasal sorumlulukları konularında değerli bilgileri, örneklerle paylaşmıştır Bu konuda duyarlılığın artmasına katkıda bulunan misafirimizin konferansının sonunda velilerimiz, konuya ilgiyle yaklaşmış ve beğeni duygularını dile getirmişlerdir.