Ortaokul öğrencilerimizin Cambridge sınavlarında gösterdiği başarıyı gururla duyuruyoruz. Öğrencilerimiz, KET (Key English Test), PET (Preliminary English Test) ve Flyers gibi uluslararası alanda tanınan sınavlardan başarı sertifikalarını aldı. Bu sınavlardaki üstün performansları, İngilizce dil becerilerini geliştirmek için gösterdikleri azim, çalışma disiplini ve kararlılığın bir kanıtı oldu. Aynı zamanda öğrencilerimiz Fransızca DELF ve Almanca FIT sınavlarına girerek,  uluslararası geçerliliği olan sertifikalarını aldılar. Tüm öğrencilerimizi bu önemli başarılarından dolayı tebrik ediyor ve akademik yolculuklarında onlara destek olmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz.