Tarsus Sev’de Muhteşem Mezuniyet

Özel Tarsus SEV Ortaokulu’nun 8. sınıfı tamamlayan öğrencileri, hayatlarında yeni bir döneme geçmenin coşkusunu, öğretmenleri ve aileleriyle birlikte yaşadılar. Okulun kampüsünde düzenlenen mezuniyet töreninde, Tarsus Amerikan Koleji ve Tarsus SEV Okulları Başdanışmanı Andrew Leathwood, Tarsus SEV Ortaokul Müdürü Pelin Çağlayan, 1981 TAC mezunu Prof. Dr. Emre Toğrul ve TAC Mezunlar Derneği Başkanı Dr. Ali Cerrahoğlu konuşma yaptılar.

Okul Müdürü Pelin Çağlayan, konuşmasında velilere seslenerek, şunları söyledi: “Zorlu bir sürecin sonunda 8. sınıfı bitiren öğrencilerimiz, bir buçuk asırlık SEV geleneği ve kültürüyle büyüdüler. Bilimsel düşünceye önem veren ve sanata duyarlı gençler olarak yetiştiler. Yeni hayatlarında hepsine başarılar diliyorum.”

Ortaokul mezunu öğrenciler, Okul Müdürü Pelin Çağlayan tarafından mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından kep atarak mezuniyet coşkusu yaşadılar. Öğrenciler, daha sonra aileleriyle birlikte gönüllerince eğlenerek mezuniyet gecesini tamamladılar.

Tarsus SEV Ortaokulu’nun 8. sınıf öğrencileri, okuldaki mezuniyet töreninden sonra 11 Haziran tarihinde de Mersin Hilton Otel’de düzenlenen mezuniyet balosunda buluştular. Tarsus SEV Okul Aile Birliği tarafından organize edilen mezuniyet balosuna öğrenciler, aileleri ve okul yetkilileri ile öğretmenleri katıldılar.