Bizden Masallar

RFŞ Orient Express yayınevinin düzenlemiş olduğu masal yarışmasına katılan öğrencilerimizden Akın Barış Gelbul çok yüksek puan alarak Üstün Başarı, Nazlıcan Satar ile İrem Aydoğdu ise yüksek puan alarak Başarı Belgesi almaya hak kazandılar.

Öğrencilerimiz masallarını yazarken etik değerleri ön plana çıkarmak, çok sayıda atasözü ve deyim kullanmak gibi birçok kriteri dikkate aldılar. Masallarını yazmakla kalmayıp çeşitli tekniklerle resmeden öğrencilerimiz, okuyucuları eleştirel ve analitik düşünmeye yönlendiren etkinlikler de hazırladılar.

Başarılı ve titiz çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi kutluyoruz.