FIT 1 Sınavı Başarımız

8. sınıf öğrencileri 25 Nisan Cumartesi günü FIT IN DEUTSCH 1 sınavına katıldılar.                                      Çok heyecanlı oldukları gözlemlenen öğrencilerimiz bu sınavda yazma, konuşma ve dinleme alanlarında Almanca becerilerini ölçtüler.

Tüm öğrencilerimiz sınavı kazanarak bütün Avrupa’daki okullarda geçerli olan Goethe Enstitüsü FIT 1 sertifikası almaya hak kazandılar.

Öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyoruz.

UNSER FIT 1 ERFOLG

Die Schüler der 8. Klasse haben an der FIT IN DEUTSCH 1 teilgenommen.

Unsere Schüler waren sehr aufgeregt.

Bei dieser Prüfung haben die Schüler ihre  Schreibkenntnisse, Sprechkenntnisse und ihr Hörverstehen geprüft.

Unsere Schüler haben die Deutschprüfung bestanden und somit einen Zertifikat vom Goethe Institut  FIT 1 erhalten.

Wir gratulieren herzlich unsere Schüler.