Yıl  Sonu  Gösterileri Harikaydı

Bir yıl sonu gösterisini  daha coşku, heyecan ve sevinçle kutladık. Anasınıfı ve 1. Sınıflar yıl içinde yaptıkları çalışmaları ve etkinlikleri “ Drama Gösterisi “şeklinde velilerimize sahnelediler.

Öğrencilerimiz ışıl ışıl giysileriyle eğlenerek, öğrenerek, yaşayarak sahne deneyimlerini sergilediler ve tüm salonu coşturdular.

Sergiledikleri oyunda masal ülkesine gidebilmek için bir çok aşamalardan geçtiler. Dil büyücüleri ile İngilizce konuşarak,  dans perisi ile dans ederek , şarkı  perisiyle şarkılar söyleyerek becerilerini ortaya koydular. Öğrencilerimizin yüzlerinde masallar ülkesine gitmenin tatlı bir gülüşü, görevlerini en güzel  şekilde tamamlamanın mutluluğu vardı.

Ardından okuma belgelerini aldılar ve çok mutlu oldular. Öğrenciler, öğretmenler, anne babalar hepimizde güzel bir gün geçirmenin tatlı telaşı vardı.

Unutulmayacak böyle günleri tekrar yaşamak dileğiyle..