Geleneksel Bahar Şenliğimiz

Özel Tarsus SEV İlkokulu ve Ortaokulu öğrenci ve velileri, aylar süren yoğun bir çalışma temposunun ardından 3 Mayıs Pazar günü okul kampüsümüzde gerçekleştirilen bahar şenliğinde eğlenme ve rahatlama fırsatı buldular.

Tam bir şenlik havasında geçen günde; bando takımından palyaço gösterilerine, 7D sinemadan halat çekme, tavla turnuvaları gibi oyunlara kadar çok renkli etkinlikler gerçekleştirildi. Çeşitli kurum ve kuruluşların açtığı stantlara büyük ilgi gösterilirken miniklerimizin ülkeler konulu dans gösterileri oldukça beğeni topladı.

Şenliğe katkısı bulunan bütün derneklere ve başta Tarsus SEV Okul-Aile Birliği olmak üzere emeği geçen  bütün velilerimize teşekkürlerimizi sunar, keyifli bir gün geçirmiş olduğunuzu ümit ederiz.