Bilginin ve Bilimin Peşinde Fen Fuarı

Gelecek kuşaklara, bilgiyi ve bilim uğraşısını sevdirmeyi sonra da bilgi üretme kültürünü yaygınlaştırmayı hedefleyen Fen Fuarı 10 Nisan 2015 tarihinde gerçekleşti.

Fuara 4, 5, 6, ve 7. sınıf öğrencileri projeleriyle katıldı. Tüm sınıf seviyelerinde öğrencilerin bir araya geldiği ve kaynaştığı etkinlikte öğrencilerin yaratıcı ve bilimsel projeleri hayli ilgi uyandırdı. Bilgi paylaşımının en üst düzeyde olduğu fuar, Fen Bilimleri adına yapılacak çalışmalara öğrencileri teşvik etmek adına oldukça yararlı oldu.