Fen Dersinde Tablet Uygulaması – Classıfy It

6. Sınıflar Fen Bilimleri Dersinde İşledikleri ‘Bitki Ve Hayvanlarda Üreme, Büyüme Ve Gelişme’ Konularını Bitirdikten Sonra Bir Tablet Uygulaması Olan ‘Classify It’i Tabletlerine Yüklediler. Derste Classify It Uygulamasındaki Soruları Cevapladılar. Teknolojinin Hayatımızın Her Alanında Olması, Derslerimize De Yansıdı Ve Öğrenciler Bu Etkinlikten Çok Keyif Aldılar. Birçok Öğrenci Sadece Ders İle Kısıtlı Kalmayıp Bu Uygulamayı Ders Dışında Da Kullanmaya Devam Etti.