Özel Tarsus SEV Ortaokulu olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadeleyi başlatmak amacıyla Samsun’a çıkışının 99. yılını okulumuzda coşkuyla kutladık.Talas Oditoryum’da başlayan kutlamalarda Atatürk'ün Türk gençlerine öğütlerini içeren video gösterisi ve Tarsus SEV gençlerinin Ata’sına hitaben yazdığı mektup yer aldı. Okul müdürü Ayfer AYDIN’ın Atatürk ve gençlik konularından bahsettiği konuşmanın ardından tören şiirler, piyano resitalleri ve koro şarkıları ile devam etti.Daha sonra okul kampüsünde düzenlenen spor etkinliklerine katılan öğrencilerimiz, birbirinden keyifli yarışma ve oyunlarda SEV gençliğine yakışır bir performans sergilediler.19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nız kutlu olsun!