Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın kodlama eğitimi ile tanıştırmak adına üç yılda 160bin çocuğa ulaşılması hedeflenen algo digital kodlama eğitimi platformuna bir destek de Özel Tarsus SEV Ortaokulu öğrencilerinden geldi. Kasım Ekenler Ortaokulu öğrencilerine verilecek eğitimlerle haftada 40 toplamda 500 öğrencinin projeye dahil edilmesi planlanan eğitimin ilk adımı 1 Mart Perşembe günü Özel Tarsus SEV Ortaokulu 6. sınıf öğrencileri ve bilişim teknolojileri ve yazılım dersi öğretmeni tarafından gerçekleştirildi.