28.02. 2018 Çarşamba günü son 3 ders saatinde 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik “Benim Velim Benim” adlı bir etkinlik uygulandı. Bu etkinlik velisiz gerçekleşen bir veli toplantısı konseptinde uygulanmıştır. Her bir öğrencimiz kendi velisi olarak öğretmenleri ile birebir görüşerek öğretmenlerinden geri bildirim almıştır. Rehberlik servisi olarak hazırladığımız program doğrultusunda, her öğrencimiz, seçtiği altı ana branş ders öğretmeninden dördü ile birebir görüşme yapmıştır. Ellerinde bulunan formlara görüşme sürecindeki değerlendirmeleri not almaları istenmiştir.Bu etkinliğin en önemli amacı, öğrenci merkezli anlayışımız doğrultusunda öğrencilerimizin özgüvenlerinin gelişimine destek olmak, kendilerini ifade edebilme ve kendileri hakkında soru sorabilme yeteneklerinin gelişmesini desteklemektir. Ayrıca öğretmenlerinden aldıkları geri bildirimler onların akademik ve davranışsal süreçlerdeki farkındalıklarını da arttıracaktır.