Tarsus SEV JMUN kulübü 23-24 Şubat tarihleri arasında, hafta sonu İzmir SEV’in ev sahipliği yaptığı JMUN konferansına katıldı. Konferansın ana teması Farklılık Potansiyeliydi. Öğrenci temsilcileri, İnsan Hakları, Siyaset, Güvenlik Konseyi ve Kadın Hakları konulu birçok komitede Rusya’yı temsil etti. Komitelerde, temsilciler dünya sorunlarının ele alındığı ve bu konulara yönelik çözümler içeren öneriler sunarak konferansta sunumlarını gerçekleştirdi. Öneri sunumları, komitede konuşmaları ve katılımlarıyla Tarsus SEV JMUN öğrencilerinin başarısı gözler önüne serildi. Bir öğrencimiz, içinde olduğu komite tarafından ‘En İyi Delege’ seçildi.  Kendilerini tebrik ediyoruz.