Akademik ve sosyal başarı kadar toplum hizmetleri ve çevreye karşı duyarlılığa da önem veren Özel Tarsus SEV İlkokulu ve  Ortaokulu öğrencileri yıl boyunca yaptıkları meyve ve pasta satışından elde ettikleri gelirle her yıl  düzenli olarak akülü bir tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyan bir engelli öğrenciye hediye ediyorlar.Yürüme engelli bir öğrenciye akülü tekerlekli sandalye alma projesi, Tarsus SEV İlköğretim Okulu Toplum Hizmetleri Komitesi tarafından her yıl yapılmaktadır.“Sevgi Engel Tanımaz”sloganıyla geçmiş yıllarda başlatılan sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Özel Tarsus SEV İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, okul müdürleri Çiğdem Özyürekoğlu ve Ayfer Aydın ve OAB üyeleri 8. Sınıf öğrencisi Zeynep Yavaş’ı evinde ziyaret ederek akülü bir tekerlekli sandalye hediye ettiler. Bu anlamlı günde İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Kalaycı’da Tarsus SEV İlköğretim okulu öğrencilerini bu duyarlı davranışları için tebrik etti. Zeynep’in gözlerindeki mutluluğu görmek ziyarettte bulunan herkesi çok çok duygulandırdı.