“Süper Bulmaca” Heyecanı

Özel Tarsus SEV Ortaokulu öğrencileri, hafta içi her akşam Bloomberg HT kanalında yayımlanan Süper Bulmaca programına konuk oldular.

Programın 23 Nisan özel çekiminde çeşitli kategorilerde diğer okullardan yaşıtları ile yarışan öğrencilerimiz oldukça keyifli saatler geçirdiler. Öğrencilerin genel kültür seviyeleri ve sözcük dağarcıklarını değerlendirmeyi amaçlayan yarışmada tüm katılımcı öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler.

Bu özel programı, 23 Nisan akşamı saat 20.00’de Bloomberg HT kanalında izleyebilirsiniz.