, ISTA (Uluslararası Okullar Tiyatro Birliği) kulübü ortaokul yedinci sınıf öğrencilerimiz, 5-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında İngiltere, Eden’da ISTA tarafından gerçekleştirilen ‘’Four Chord Magic ’’, ‘’Once upon a time ‘’, ‘’ Now you see me, now you don’t” gibi atölye çalışmalarında yer aldılar.  Öğrencilerimiz farklı platformlarda, farklı ülkelerden ve kültürlerden gelen sanatçı, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek tiyatro hakkında hem tecrübe hem de bilgi sahibi oldular.  ISTA'nın çeşitliliğe, işbirliğine, kutlamaya, oyuna, dostluğa ve meslektaşlığa tutkuyla değer verdiği festivalde, öğrenciler mutlu ve başarılı bir şekilde performanslarını sergilediler.