Teknolojinin bilim ve doğa ile harmanlandığı Tarsus SEV Maker Kampı, 28 Nisan Cuma günü 5. sınıf öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Güncel teknik gelişmelerin uygulamalarla buluştuğu, eğlenceli grup çalışmalarının yer aldığı, zaman yönetimi ve işbirlikçi çalışmanın pekiştirildiği kampta geceyi çadırlarıyla kampüste geçiren öğrencilerimiz, hem akşam hem de sabah maker atölyelerinde yarışırken gece teleskopla ay gözlemi, gündüz ise drone uçurmanın keyfini yaşadılar.Teknolojinin bilim ve doğa ile harmanlandığı Tarsus SEV Maker Kampı, 28 Nisan Cuma günü 5. sınıf öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Güncel teknik gelişmelerin uygulamalarla buluştuğu, eğlenceli grup çalışmalarının yer aldığı, zaman yönetimi ve işbirlikçi çalışmanın pekiştirildiği kampta geceyi çadırlarıyla kampüste geçiren öğrencilerimiz, hem akşam hem de sabah maker atölyelerinde yarışırken gece teleskopla ay gözlemi, gündüz ise drone uçurmanın keyfini yaşadılar.