Özel Tarsus SEV Ortaokulu Okul-Aile Birliği tarafından organize edilen geleneksel bahar şenliğimizi 23 Nisan Pazar günü okul kampüsümüzde velilerimizin ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Çeşitli animasyon gösterileri ve eğlenceli etkinliklerin yer alığı şenliğe,  okul orkestramız da  sahne performansları ile renk kattı. Her yıl baharın gelişini hep birlikte karşılamak için düzenlediğimiz şenliğimizin  bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile aynı güne denk gelmesi, bu anlamlı günü daha da coşkuyla kutlamamıza vesile oldu. Büyüklerin ulusal egemenliğe attığı adım ve çocukların dünya çocuklarıyla kardeşliğini simgeleyen 23 Nisan’ı en içten dileklerimizle kutlarız.