Tarsus SEV Ortaokulu görsel sanatlar dersi etkinlikleri sergisi 12 Nisan Çarşamba günü açıldı. Sergide suluboya, akrilik boya ve çeşitli boya tekniklerindeki resimlerle, seramik ve mozaik çalışmaları yer aldı. Ortaokul öğrencilerinin görsel sanatlar dersinde öğrendikleri kübizm ile ekspresyonizm sanat akımlarını yansıttığı resimler sergi salonunda yer aldı. Genç ressamlar; duygularını, vazgeçmedikleri değerleri, etkilendikleri konuları bu iki akımın özelliklerini birleştirerek özgün ifade tarzlarıyla resmettiler. Seramik çalışmalarında ise Mandala ve Antik Yunan, Roma Sanatı bezeme uygulamaları yer aldı.