Özel Tarsus SEV Ortaokulu olarak 102. yıl dönümünde Çanakkale zaferini ve bu zafer uğruna canının hiçe saymış binlerce şehidimizi andık.Anma programı kapsamında konuşmasını yapan Okul Müdürümüz Sayın Ayfer Aydın, Çanakkale zaferinin kazanıldığı ortam ve şartlar dahilinde mucizeye eşdeğer olduğunu,  temelinde kayıtsız şartsız bir birlik ve beraberlik anlayışının bulunduğunu belirtti. Gün boyunca Çanakkale şehitlerine ithafen hazırlanan panoda bu anlamlı güne özel duygu ve düşüncelerini paylaşan öğrencilerimiz, daha sonra Çanakkale 1915 filmini izlediler.Çanakkale zaferinde emeği geçen tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, Çanakkale ruhunu her daim taşıyacağımızı bir kez daha dile getiriyoruz.