22 Şubat 2017 Perşembe günü Özel Tarsus SEV Ortaokulunda sanat şöleni yaşandı. 6 ve 7’inci sınıf öğrencileri, çocuk temasıyla hazırlanan ‘’Sanatı SEV’’ etkinliği kapsamında dinleyicilere çok özel anlar yaşattılar.

Yeni oditoryum girişindeki suluboya resim çalışmaları, yedinci sınıf öğrencilerinin ses verdiği şiirler, tek kişilik tiyatro Kardelen, Sinedrama kulübünün kısa filmi, küçük piyanistler ve Tarsus SEV Korosu; dünya çocuklarının problemlerine dikkat çektiler. Böylesine anlamlı bir mesaj için yola çıkan miniklerimiz, şiirden sinemaya, tiyatrodan piyanoya, resimden müziğe kadar sanatın hemen her kolunu sahneye taşıyarak günün dokusuna ayrı bir anlam kattılar.

Gece boyunca çocukların yaratacağı güzelliklerden bahseden öğrencilerimiz, geceden elde edilecek geliri bugüne kadar 21 binden fazla lösemili çocuğun tedavisine katkıda bulunan LÖSEV’e bağışlayarak lösemili çocukların ellerinden tuttular. Öğrencilerimiz, gönüllü olup görev aldıkları etkinlikte özveriyle çalışarak tüm yaşamları boyunca anımsayacakları bir projeye imza attılar.Özel Tarsus SEV Ortaokulu ‘’Sanatı SEV’’