SEV okullarında eğitimcilerin ve idarecilerin görüşlerini dinlemek, birlikte yol almak ve okullarımıza yön vermek üzere başlatılan stratejik planlama çalıştayı için Tarsus SEV öğretmenleri, idarecileri ve vakıf yönetimimiz bir araya geldi. Hem değerlendirme yaptığımız hem de pek çok yeni fikir ve önerilerin ortaya çıktığı çalıştayda, çağın gereklerine uygun bir gelişim modeli oluşturmaya çalıştık. Bu çalışmayı yaparken yaratıcılığımızın ve üretkenliğimizin sınırlarını hep birlikte zorladık. Çalıştayın sonunda paylaşmanın ve üretmenin keyfini yaşadık.