Şampiyon olarak okulumuzu ve şehrimizi bölge turnuvasında temsil edecek olan tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.Tarsus İlçe birincisi olarak il finallerine giden Özel Tarsus SEV Ortaokulu Küçük Erkekler Basketbol Takımımız, il şampiyonasında tüm rakiplerini birer birer devirerek Mersin şampiyonu oldu.  Büyük özverilerle hazırlandıkları turnuvada emeklerinin karşılığını il kupasıyla alarak bizleri gururlandıran başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Güray Aksoy'u ve tüm sporcularımızı yürekten kutluyoruz.