Destination Imagination, Basketbol, Zumba ve Pilates kulüpleri olarak 20 Aralık Salı günü okulumuzda Mezitli Kuyuluk Özel Eğitim Merkezinden 30 kişilik bir öğrenci ve öğretmen grubunu ağırladık. Bir sosyal sorumluluk projesi olan bu etkinlikte, engelli misafirlerimiz bizlere 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında hazırladıkları çalışmaları sundular. Daha sonra Zumba ve Pilates Kulübü öğrencileri misafirlerimizle bir dans gösterisi yaptılar. Program, öğrencilerimizin misafir öğrencilere hediye ve poster takdimleri ile sona erdi.

Öğrencilerin empati kurma, sosyal sorumluluk sahibi olma ve özgüven kazanma anlamında gelişimlerine hizmet eden bu anlamlı etkinlik unutulmaz bir an olarak hafızalara kazındı.