24 Aralık Cumartesi günü ‘’Tanıtım Günü’’ kapsamında aday veli ve öğrencilerimizi okulumuzda misafir ettik. Veliler, oditoryumda tanıtım videolarını izleyip idarecilerimizin konuşmalarını dinlerken aday öğrencilerimiz, tanışma etkinliğine katılıp birbirleriyle ve öğretmenlerimizle kaynaştılar. Etkinliğimiz, Dilden Dile, Next Level Technology, English Apps, Instant Challenge ve Matematik Oyunları gibi renkli atölyelerle devam etti. Gün boyu yapılan çalışmalarla okulumuzu daha yakından tanıma şansına sahip olan öğrenci ve veliler, okulumuzdan çok memnun ayrıldılar.