4-6 Kasım 2016 tarihleri arasında, dünyadaki üç uzay kampından biri olan İzmir’deki Uzay Kampı Türkiye’yi, 7. sınıf öğrencilerimiz, Üsküdar ve İzmir SEV öğrencileri ile ziyaret ettiler. İki günlük ‘Gruplara Özel Yıldızlar ve Gezegen Macerası’ programına katılan öğrencilerimiz, NASA tarafından hazırlanan Uzay Bilimleri alanında eğitim alırken, astronot simülatörleri ile takım çalışmasını ve liderlik becerilerini geliştirmeye yönelik bilgiler öğrenip uzay teknolojisi ile tanıştılar. Öğrencilerimiz, 7. sınıf Fen Bilimleri dersinde öğrenecekleri ‘Güneş Sistemi ve Ötesi: Uzay bilmecesi’ ünitesi hakkında yaşayarak gözlemleme fırsatı da edindiler.