Türk toplumunu ulus olma bilincine kavuşturan ve bireyi yurttaş konumuna yükselten Cumhuriyet’in ilanının 93. yıl dönümü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Oldukça coşkulu geçen kutlamalarda Türkçe ve İngilizce şiirler okundu, vals ve dans gösterileri yapıldı, video gösterileri izletildi.  İstiklal Marşı oratoryo olarak seslendirilirken Atatürk’ün 29 Ekim konuşması öğrenciler tarafından canlandırıldı. Okul koromuz günün anlam ve önemine uygun şarkılar söylerken kendilerine Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçıları enstrümanlarıyla eşlik ettiler.

Özel Tarsus SEV İlköğretim Kurumları olarak, Cumhuriyet Bayramı’nızı içtenlikle kutlarız.