24-25  Eylül tarihlerinde Özel Tarsus SEV İlk ve Ortaokul  öğretmenleri  Mersin Liparis Otel’de eğitim ve etkinliklerle dolu bir hafta sonu yaşadılar.

24 Eylül Cumartesi günü, İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Üyesi  Sayın Zafer Erkoç tarafından verilen “Zümre & Bölüm Yönetim Organizasyonu  ve Konsept Temelli Müfredat” konu başlıklı eğitimde, öğretmenlerimiz zümre ve bölümleri yeniden güçlendirme ve konsept temelli yenilenme  süreçleri ile ilgili bilgi aldılar. “Genetik Piyango” adlı etkinlikle öğretmenlerimiz, çağdaş kişilik profilleri ve öğretmenlik rolleri arasındaki bağlantıları konusunda farkındalık kazandılar. Öğretmenlerimiz, eğitim sonrasında spor ve eğlence dolu etkinliklerle yorgunluk attılar.

25 Eylül Pazar günü ise Tarsus SEV İlköğretim Okulları Rehberlik Servisi Psikolojik Danışmanı Eray Varol, veli-öğretmen iletişimi konulu bir eğitim sunumu gerçekleştirdi. Ardından Rehberlik Servisi Psikolojik Danışmanları Meltem Yamanyılmaz, Çağrı Tekeli ve Kardeniz Türkmen farkındalık artırmaya yardımcı birtakım yaratıcı drama etkinliklerini uygulayarak  öğretmen grup dinamiklerinin güçlendirilmesine katkıda bulundular. Son olarak Fen Bilgisi Öğretmeni Gülümser Mutluoğlu liderliğinde maker hareketi tanıtımı ve elektrikli araba yapma etkinliği gerçekleştirildi. Böylece tüm öğretmenler, ceplerine koydukları yeni bilgilerle eğlenceli geçen iki güne veda ettiler.

Videolar