Ortaokul 8. sınıfı tamamlayan öğrenciler hayatlarında bir başka evreye geçmenin coşkusunu öğretmenleri ve aileleriyle birlikte yaşadılar. Törende TAC/SEV Baş Danışmanı Andrew Leathwood, Okul Müdürü Ayfer AYDIN, TAC Mezunlar Derneği Başkanı Dr. Ali Cerrahoğlu konuşma yaptılar. Okul Müdürü Ayfer AYDIN konuşmasında velilere seslenerek zorlu bir sürecin sonunda 8. sınıfı bitiren öğrencilerin 130 yıllık SEV geleneği ve kültürüyle büyüyen, bilimsel düşünceye önem veren, sanata duyarlı gençler olarak yetiştiğini ifade etti. Öğrenci Başkanı Emir ŞENDOĞAN, duygu yüklü konuşmasıyla arkadaşlarına ve okuluna veda etti. Konuşmalardan sonra 8. öğrencilerine öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Belge takdiminin ardından kep atan öğrenciler, aileleriyle birlikte onlar için hazırlanan kokteylde gönüllerince eğlenerek geceyi noktaladılar.