Tarsus SEV Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen Bahar Şenliği, Tarsus SEV Ailesine coşkulu bir gün yaşattı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bahar Şenliği bu yıl da Tarsus SEV Okulları’nın velilerini, öğrencilerini ve öğretmenlerini bir araya getirdi. Tarsus Amerikan Koleji’nin (TAC) tarihi kampüsünde düzenlenen şenliğe katılanlar doyasıya eğlenme fırsatı buldu.
Birbirinden renkli stantların kurulduğu şenlik alanında; konserler, yarışmalar, dans gösterileri, spor müsabakaları ve daha birçok eğlenceli etkinlik düzenlendi. Öğrenciler ve öğretmenler yoğun geçen bir eğitim yılının stresini atarken; şenliğe katılan anneler, babalar hatta anneanne ve babaanneler de çocukların bu mutluluğuna ortak olma fırsatı yakaladılar.

Okul kampüsünü adeta panayır alanına çeviren şenliğe katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden velilerimiz, Bahar Şenliği’ni düzenlenmesinde büyük emek harcayan Tarsus SEV Okul Aile Birliği üyelerine teşekkürlerini ilettiler