Türkiye’nin dört bir yanındaki öğretmenler Tarsus SEV’de buluştu. Tarsus SEV İlköğretim Kurumları tarafından 3.sünü düzenlenen Öğretmenler Sempozyumu, geleceğimizin mimarlarını Tarsus’ta birleştirdi. “Öğren, Öğret, Aydınlat” sloganıyla gerçekleştirilen sempozyumda, eğitim ve öğretimdeki farklı uygulamaların yer aldığı oturumlara yer verildi.Sempozyum, okul öncesi,  İlk ve ortaokul kademeleri öğretmenleri, akademisyenler   ve üniversite öğrencileri tarafından büyük bir ilgi gördüSempozyuma,  konuk konuşmacı olarak Eğitim Danışmanı ve Eğitimpedia sitesinin kurucusu Ali Koç katıldı. Sempozyumun açılış konuşmasını yapan olan Ali Koç,  ‘Güçlü Çocuklar Yetiştirmek’ başlıklı bir konferans gerçekleştirdi.Tam bir eğitim şöleninin yaşandığı sempozyumda, Özel Tarsus SEV öğrencileri tarafından hazırlanan Teknoloji Koridoru katılımcıların büyük beğenisi kazandı. Teknoloji koridoruna katılan izleyiciler arasında yapılan çekilişle günün şanslı katılımcıları çeşitli hediyeler kazandı.