Tarsus SEV Beden Eğitimi Bölümü tarafından düzenlenen Antalya Spor Kampı,  03-09 Nisan tarihlerinde tamamlandı.Kampa katılan öğrencilerimiz, su oyunları, plaj voleybolu,Dart gibi çeşitli etkinliklerle dolu yoğun bir çalışma programı geçirdiler. Böylece stresten arınma ve sosyalleşme fırsatı bulurken akademik çalışmalarına da unutmadılar. Her akşam kitap okuyup, okul ödevlerini tamamladılar.Cesaret, risk alma, başarı duygusu, korkuları yenme ve grup bilincine sahip olma gibi konularda kişisel gelişim kazandıklarını belirten öğrencilerimiz, bir sonraki spor kampını sabırsızlıkla beklediklerini söylediler.