Fransızca konuşan vatandaşların dünyanın dört bir yanında kutlanan  ‘’Francophonie Dil Bayramı’’ her yıl olduğu gibi bu sene de 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz tarafından büyük bir coşkuyla kutlandı.

Öğrenciler, oditoryumda düzenlenen etkinlikte Fransızca şarkılar söylediler. Francophonie hakkında hazırlanan röportajı ve Fransızca müziklerle hazırladıkları video klipleri izlediler.

Fransız müzikleri eşliğinde geleneksel Fransız kahvaltısı yaptılar. Ulusal Francophonie Ajansının hazırlamış olduğu francophonie tanıtım videosunu izleyip kültürel birikimlerini artırdılar.