Türk tarihinin altın sayfalarında yer alan Çanakkale zaferinin 101. yıl dönümü, okulumuzda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

4. sınıf öğrencilerinin oratoryoları ile renk kattıkları tören, Çanakkale Savaşı’ndan kesitlerin yer aldığı video gösterisi ve İngilizce Öğretmeni Geoffrey Warren’la yapılan Çanakkale konulu röportajla devam etti. Son olarak okul korosu Çanakkale şarkıları ile sahnede yer aldı.

Özel Tarsus SEV İlköğretim Kurumları olarak, şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.