Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, 2015-2016 eğitim-öğretim dönemi 1.TEOG sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak tam puan alan altı öğrenciyi makamında kabul ederek ödüllendirdi. Okulumuzdan Doğa Ayar, Beyza Bolat ve Orkun Akçalı ödül alarak bizleri gururlandırdı. Özel Tarsus SEV Ortaokulu, Tarsus ilçesinin en başarılı altı öğrenci arasında üç öğrenci ile yer alarak başarısını tescillerken İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, öğrencileri teker teker tebrik edip ikinci TEOG sınavı için başarılar diledi.