6.sınıf öğrencilerimizden Mehmet Emir Terzier, üç yıldır yapmış olduğu karate sporunda ödül kazanmaya devam ediyor.

Mehmet Emir Terzier, 17 Ocak 2016’da Mersin Karate Şampiyonası’nda, yıldızlar kategorisinde il birincisi olurken, “Kata” ve “40 kg Kumite” dallarında iki ayrı birincilik elde etti.

Öğrencimiz, 23 Ocak 2016 tarihinde Karaman’da “Anadolu Yıldızları Şampiyonası”nda kendi grubunda; 27-30 Ocak 2016 tarihlerinde ise Bursa Gemlik’te Türkiye Karate Şampiyonası’nda okulumuz adına Mersin’i temsil edecektir.

Öğrencimiz geçtiğimiz yıl, yine Mersin’de Küçükler Karate Şampiyonası’nda Mersin il birinciliği elde etmişti.