180 den fazla ülkeden milyonlarca öğrenci ve öğretmenin katıldığı kodlama saati etkinliğine Anasınıfı, 1-2-3-4-5 ve 6. sınıf öğrencilerimizle katıldık. Öğrencilerimiz muhakeme, algoritmik ve kompütasyonel düşünme yeteneklerine katkı sağlayacak etkinlik gerçekleştirirken aynı zamanda eğlenceli vakit geçirmiş oldular. Etkinliğe katılan öğrencilerimiz kendilerine verilen birtakım görevleri tamamlamaya çalıştılar. Görevlerde kullanılan karakterler ise Anna, Elsa, Angry Birds, Starwars gibi çocukların çok sevdiği çizgi karakterlerdi. En az bir bölüm tamamlayan öğrencilere code.org tarafından sertifika verildi.