Öğretirken Öğreniyoruz

Tarsus SEV Ortaokulu Minik Öğretmenler Kulübü olarak Sosyal Hizmetler Projesinin ilk adımını atmış bulunmaktayız. Proje kapsamında Tarsus SEV Ortaokulu Minik Öğretmenler Kulübü öğrencileri Hasan Karamehmet İlkokulundaki öğrencilerle tanışma fırsatı buldular ve ilk öğretme deneyimlerini kazandılar.

5 ve 6. sınıf öğrencilerinden Nazlı Fesli ve Berat Akbolat, 3.sınıf İngilizce dersi kazanımlarından olan ‘Sayılar’ ve ‘Renkler’ konularını arkadaşlarına anlatarak görevlerini başarıyla tamamladılar. Hasan Karamehmet İlkokulundaki öğrenciler küçük öğretmenlerini büyük bir heyecanla ve istekle dinlediler. Proje dönüşümlü olarak iki okul arasında yapılacak ve öğrencilerimiz her üç haftada bir birbirlerini ziyaret edecektir.