19 Aralık 2015 Cumartesi günü Özel Tarsus SEV İlk ve Ortaokulu tanıtım etkinliği gerçekleştirildi. Veliler, yeni oditoryumda Uzman Psikolog Nur Heper’in ‘’Renklerle Psikoloji Analizi’’ adlı sunumunu izlerken öğrenciler de okuldaki ilk dakikalarını birbirlerine ısınmaları için hazırlanan eğitsel oyunlarla geçirdiler. Öğrenciler, birbirleriyle tanışıp okul gezilerini tamamladıktan sonra her konu alanı için hazırlanan atölyeleri birer birer dolaştılar. Birbirinden eğlenceli dakikalar geçiren küçük misafirlerimiz, okuldan çok mutlu ayrıldılar.