Yılın en uzun gecesi olan 21 Aralık'ta  4. sınıf öğretmenlerimiz online platformda canlı yayında öğrencilerimizin evlerine konuk oldular. Öğrencilerimize astronomi hakkında eserleri bulunan  astronom, matematikçi ve dilbilimci Ali Kuşçu ile ilgili bilgiler verildi. Öğretmenlerimiz bu özel tarihle ilgili görüş ve konuşmalarından sonra öğrencilerimize iyi dileklerini ve mesajlarını dile getirdiler.
Öğrencilerimize “21 Aralık Kış Gündönümü” önemini anlatmak amacıyla yapılan etkinliğe Tarsus SEV Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ümit  Alkan da  konuk olarak katıldı. 21 Aralık tarihinin anlamını ve kış gündönümü hikayeleri anlatan öğretmenimiz geceye renk kattı. Etkinliği ilgi ve keyifle izleyen öğrencilerimizin tuttuğu dileklerin gerçek olması ümidiyle..