4. Sınıf öğrencilerimiz Flyers sınavı konuşma bölümüne hazırlık amaçlı Flipgrid çalışması yaptılar. Öğrencilerimiz Flipgrid uygulamasını kullanarak Cambridge Flyers Sınavı formatında hazırlanan görsellerden hikaye oluşturdular. Öğrencilerimiz hikayelerinde ‘’geçmiş zaman’’ dil bilgisi yapısını kullanarak hem pratik yapma, hem de hikayelerini arkadaşlarıyla paylaşma fırsatı buldular. Yarattıkları hikayeleri Flipgrid aracılığı ile kaydederek, eğlenceli videolar haline getiren öğrencilerimiz, yaratıcılıklarını kullandıkları hikayelerini akıcı İngilizce anlatımlarıyla sundular.