Çift dilli programımız kapsamında 4. sınıf öğrencilerimizle İngilizce ve Görsel Sanatlar derslerinde disiplinler arası bir çalışma gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin çok yönlü düşünme ve öğrenme becerilerini desteklemek, konulara farklı bakış açıları ile bakmak gibi kazanımları edindirmek için yaptığımız çalışmada; “What is the purpoze of Art?” “Sanatın amacı nedir?” konu başlığıyla Görsel Sanatlar ve İngilizce derslerinde ortak ve birbirini tamamlayan çalışmalar yapan öğrencilerimiz, sanat dalındaki terimleri İngilizce derslerinde kullanarak dil becerilerini ve kelime hazinelerini geliştirdiler. Ünlü ressam Frida Kahlo’nun hayatını E-Learning Stüdyomuzda hazırlanan video aracılığıyla öğrenme fırsatı bulan öğrencilerimiz, İngilizce derslerinde Frida Kahlo’nun müzeye dönüştürülen “La Casa Azul” “Mavi Ev” ini sanal olarak ziyaret ettiler. Müze turu sonrasında birbirinden güzel  Kahlo portreleri yapan öğrencilerimiz tur deneyimlerini “Exit Ticket” ile tamamladılar.