Pandemi nedeniyle sosyal ve kültürel faaliyetler zorunlu ara verilen bu dönemde;Tarsus SEV İlkokulu olarak biz ara vermedik ve öğrenme yolculuğumuza hız kesmeden devam ediyoruz.
Öğrencilerimiz müzeleri online olarak gezerken, yeni şeyler keşfedebilecek ve evde yapacakları sanatsal faaliyetler sayesinde de yaratıcılıklarını beslemeye devam edebilecekler. Arkadaşlarından ve oyun alanlarından izole olmuş olsalar da, yeni şeyler keşfedip pek çok etkinlik yapmaya devam edebilmeleri adına çocuklar için özel olarak oluşturulmuş sanal müzeleri keşfetmelerine destek oluyoruz.
Bu amaçla 3. sınıf öğrencilerimizle doğa,  canlılar, ve fosillere karşı oldukça fazla ilgi duyan 3. sınıf öğrencilerimizle milyonlarca yıl önce yaşamış varlıkları keşfetmek için Washington D.C, ABD'deki Smithsonian Ulusal Doğa Tarihi Müzesi'ne gittik.
Sınıfta öğretme ve öğrenmeyi gerçek hayatla birleştirmek için öğrencilerimiz müzede farklı dinozorların ve tarih öncesi hayvanların gerçek fosillerini gördüler. En sevdikleri dinozorları keşfedip ararken geçmiş yaşam hakkında yeni bilgiler edinerek eğlendiler. Öğrencilerimiz bu sanal gezi sonrası düşüncelerini ve öğrendiklerini padlet uygulaması üzerinden paylaştılar.