Bir Çin atasözü der ki : ‘Kitaplar, insanların yolunu aydınlatır.’
3. sınıf öğrencilerimiz daha önce okumadıkları bir kitabı seçerek, sınıf arkadaşlarıyla paylaşmanın keyfine vardılar. Bu deneyim sayesinde bir kitabı, kendi özgün cümleleri ile aktarma ve tanıtma fırsatı buldular. Çektikleri videolar, hazırladıkları slaytlar ve yaptıkları bireysel çalışmalarla arkadaşlarına kitabın temel bilgilerini ve kitap hakkındaki hissettiklerini aktarırken aynı zamanda farklı bir deneyime de tanıklık etme şansı buldular. Bu keyifli çalışmaları için hazırlıklarını yapan ve ciddiyetle bu görevi yerine getiren tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.