3.sınıf öğrencilerimiz matematik dersinde öğrendikleri “Tablo ve Veri” kazanımlarını farklı bir etkinlik ile pekiştirdiler. 3.sınıf öğretmenlerimizin E-Learning stüdyoda yeşil ekran (green screen) teknolojisi ile tasarladığı “Canlanan Problemler” etkinliği ile öğrencilerimiz hem tablo yorumlama ve işlem becerilerini kullandılar, hem de problemlerde ele alınan şehirlerle ilgili önemli bilgiler edindiler. Problemleri tatil anıları teması ile kurgulayan öğretmenlerimiz; Kapadokya, Bodrum, Uludağ ve Yedigöller Milli Parkı gibi ülkemizin tarihi ve doğal güzellikleri hakkında da bilgilendirmeler yaparak öğrencilerimize keyifli ve verimli bir öğrenme fırsatı sundular.