Sokakta yaşamını sürdüren canlılar için öncelik, karınlarının doyurulması. 2. Sınıf öğrencileri havaların gittikçe soğumaya başladığı günlerde sokakta yaşayan kedi ve köpeklere sosyal mesafe ve serbest zaman kuralına uyarak yiyecek verdiler. Evlerinde hayvan dostları ile yaşayan öğrencilerimiz, sokaktaki sevimli dostlarımıza da yardım eli uzatmayı unutmadılar. Bu etkinliğe büyük hevesle hazırlanan duyarlı öğrencilerimiz, “Bir kap yemek, bir kap su verelim” diyerek yaşadıkları çevreye duyarlı bireyler olduklarını bir kez daha gösterdiler.