Su, canlıların yaşaması için hayati öneme sahiptir. Canlı organizmaların en küçüğünden en büyüğüne kadar, bütün biyolojik yaşamı ve bütün insan faaliyetlerini ayakta tutan sudur. Yağışların az olduğu bu dönemde 1. Sınıf öğrencilerimizin bu bilince sahip olması ve bu konuda daha dikkatli olmaları için, suyun insan hayatındaki önemine vurgu yapıldı. “Su tüketiminde nelere dikkat etmeliyiz?” sorusu üzerinden beyin fırtınası yapan öğrencilerimiz birbirinden yaratıcı fikirlerini Nearpod ile hazırlanmış olan sanal panoda paylaştılar. Birçok fikrin paylaşıldığı bu keyifli  etkinlik, faydalı kazanımlar edinilmesini sağladı.