Tarsus SEV İlkokulu İngilizce Departmanı tarafından organize edilen geleneksel “Kış Festivali” kutlamaları 26 Aralık’ta gerçekleştirildi. A-1-2 ve 3-4. sınıf seviyelerinde öğrencilerimiz Jeopardy oyunu ile İngilizce seviyeleri ve genel kültür bilgilerini yarıştırma fırsatı buldu. Öğrencilerimiz spor salonunda ise yine birbirinden eğlenceli kış temalı parkurlarda doyasıya eğlendiler. Okul koromuzun seslendirdiği Yeni Yıl şarkılarıyla atmosferin gittikçe canlandığı etkinlikler, İngilizce Departmanı tarafından yazılan, yönetilen ve sahnelenen “Noel Baba’nın Diyeti” adlı oyun ile sonlandı. “Kış Festivali” kapsamında Okul Aile Birliği’nin gün boyunca yaptığı süs eşyası satışlarından elde edilen gelir ile alınan bot ve montlar Tarsus Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu’na bağışlandı.Tarsus SEV İlkokulu öğrencileri her yıl olduğu gibi bu yıl da harika ve eğlenceli anlar ile dolu bir “Kış Festivali” deneyimledi.